• { ONE DIRECTION } HUNGARIAN FANSITE || onedirection.gp _________ version.#15•

Több, mint 1 millió lájkoló!

Gratulálok a fiúknak! A hivatalos oldalukon ugyanis a lájkolók száma már több, mint egy millió!

Aztán a Smash Hits-en ma a fiúk megmutatták a Top 50 házibulis dalukat. Nem gondolom, hogy a műsor élő volt!

Itt a We love pop magazin Zayn-es címlapja:

Végül pedig két jó hír:

Megerősítették, hogy a One Direction fel fog lépni a Jingle Bell Ball nevű rendezvényen december 4-én az O2 Arena-ban London-ban. Ez pedig egy hatalmas kitüntetés, mert erre az eseményre nem szoktak akárkit meghívni, ezt mi bizonyíthatná jobban, mint az, hogy többek között Jason Derülo, Rihanna és a JLS is színpadra lép.

A 1D és a JLS megmenti az X Factor karácsonyt...

Simon Cowell megkérte a 1D-t és a JLS-t, hogy működjön közre az idei jótékonysági kislemezen.

Az XF történetében először fordult elő, hogy a jótékonysági kislemezen - ami idén a Wishing on A Star a Rose Royce-tól - olyan előadók is énekeljenek, akik nincsenek versenyben. 

Az idei legjobb 16 versenyző múlt hónapban rögzítette a saját részét a dalhoz, de később úgy gondolták, hogy a menő XF-os sztárokkal meg lehetne növelni az eladásokat. 

 

Aztán Rinna üzeni nektek, hogy a TOTP magazin pontos ára 1890 Ft, és van egy másik fajta újság is (német), amiben viszont csak egy, egy oldalas cikk van, és az ára 970 Ft.

         2011.11. 05. 23:48//Siso

 

One Direction: A Year In The Making

A One Direction (leszámítva Zayn-t) tegnap Boyce Avenue koncerten voltak nézőként.

Aztán olyan pletykák keringek, miszerint az 1D szerződött az Island Def Jam Records-hoz . Már régebben is említettük, hogy a menedzser tárgyal több stúdióval is, de nem gondoltam, hogy komolyan gondolják. A Wikipedia azonban az 'Up all night' albumot nem a Sony anyagaként kezeli, hanem az Island Def Jam Records lemezeként. A fiúk mindenesetre nem költöznek Amerikába.

One Direction: A Year In The Making

Egy részből álló, egy órás dokumentumfilm.
Bemutató: 2011. 11. 23. 10:00-11:00 (magyar idő szerint)

Ez az év figyelemre méltó 12 hónap volt a One Direction számára. El sem tudták képzelni, hogy ilyen rövid idő alatt ismeretlen iskolás fiúkból közismert sztárokká válhatnak.

'Egy év - One Direction' ez a történetük. Mi pedig követtük Harry-t, Liam-et, Niall-t, Zayn-t és Louis-t, és tanúi voltunk annak a hisztériának, amit országszerte kiváltanak lányok ezreiből. Tehát követtük őket még a helikopteren is, amikor a kislemezüket jelentették meg. Velük voltunk miközben beutazták Európát, hogy lássák, milyen hatást váltanak ki a fanokból külföldön. Aztán visszatértünk velük Nagy-Britanniába,  hogy az új életükön elmélkedhessenek. Ez a vicces, izgalmas, időnként megrendítő film megmutatja nekünk, hogy öt tini hogyan viseli, ha az addigi életük teljesen megváltozik.

Nézzetek be a 'What makes you beautiful' kulisszái mögé...

A 1D fanok még mindig megmentik a napot...

Végül pedig két kép:

A We love pop magazin Liam-mel a borítóján:

         2011.11.04. 23:19//Siso

 

Class

One Direction a Class FM-en MOST!

Nagy nehezen sikerült megszereznem a TOTP magazint. Ma nem hiszem, hogy lesz időm fordítani, de a hétvégén hozom a cikket.

          2011.11.04. 13:33 // Rinna

 

A fiúk a műsorban!

Ahogy megígértem, itt is van a műsorból az a részlet, amelyben a fiúk szerepeltek!

         2011. 11. 03. 21:05//Siso

 

Link a TV-s fellépéshez!

Tehát akkor a fiúk ma a One Show című műsorban fognak szerepelni magyar idő szerint 20:00-tól és ezen a linken tőlünk is nézhetitek! Ha esetleg nem tudjátok nézni, akkor sem kell aggódnotok, mert amint egy jobb minőségű videót feltöltenek róla, már ki is tesszük ide!

A november 9-én megjelenő We love pop magazin címlapján Louis lesz és egy interjút is találtok az újságban, amiben Louis beszél erról, hogy egyszer rajta kapta Harry-t egy lánnyal, hogy hogyan tudnád őt lenyűgözni és a ceruzaevésről.

Aztán szeretnélek megkérni benneteket, hogy szavazzatok a fiúkra, hiszen a 4Music Video Honours-on a 'Legjobb videóklip' kategóriában jelölték a WMYB-t! A nyerteseket november 26-án jelentik be!

A fiúk elfoglalták magukat a munkában.... Hmmm, és Harry-nek megint melege volt! És ha ez még nem lenne elég, a háttérben egy új dal szól!

Úgy tűnik Harry a Starbucks-ban járt:

A fiúk és a pici(t félresikerült) változataik:

Hmm... Ki van a képen?

         2011. 11. 03. 20:28//Siso

 

Class FM


Akik kora délután hallgatták a Class FM-et, szerencsések, ugyanis a rádióban 13:22 perckor elhangzott a What Makes You Beautiful. Érdemes figyelni, mivel naponta többször is leadhatják a számot!

Láttam, hogy többen is kérdeztétek a chat-ben, hogy hol lehet Top Of The Pops és Twist magazint venni. A mai nap folyamán vagy holnap megpróbálom megszerezni valamelyik újságot és a cikkeket fel is teszem az oldalra. (a fordítással kapcsolatban előre is a türelmeteket kérem, nem biztos, hogy a napokban fogom felrakni, mert beteg vagyok)

Budapesten, a nagyobb újságosoknál lehet kapni.

 

          2011.11.03. 12:28 // Rinna

 

Album információk...

Amint mondtam tegnap a chat-en, már írtam a Sony-nak az albummal kapcsolatban és ma végre válaszoltak. A válaszukban pedig az állt, hogy az 'Up all night' februártól nálunk is kapható lesz, és már magyar nyelvű hivatalos honlapot is készítenek a fiúknak, ami épp ugyanaz lesz, mint a valódi oldaluk, csak magyarul.

Aztán ebben a videóban bepillanthattok a Gotta be you klipforgatásának kulisszái mögé...

Majd a következő linkeken meghallgathattok két dalt, ami az albumon is fog szerepelni, mindkettő demo (tehát nem a fiúk énekelik), de lényeg  a lényeg itt az 'I want' és a 'Tell me a Lie'!

Tudom, hogy állandóan ezzel vagyok elfoglalva, de a 1D-s srácok túlságosan is támogatják Frankie-t, annak ellenére, hogy néhány hónappal ezelőtt idiótáknak nevezte őket.

A TOTP magazin ma megjelent számát és a német Twist magazint érdemes beszerezni, ugyanis mindkettőben egy-egy 1D poszter van!

Aztán van itt még nektek néhány 1D kép:

Harry néhány új dalt játszik:

A világ legtökéletesebb srácai és a második kislemezük:

Bármi is legyen a kép lényege, nekem tetszik:

Na, kinek van születésnapja?

Harry tegnap Ed-nél:

Egy háttér csak nektek egyenesen Cyberpunk-tól:

A végére pedig egy TV-s szereplés maradt:
- Holnap a BBC1-en láthatjátok az 1D-t a 'The One Show' című műsorban este 7 órakor.

       2011. 11. 02. 22:31//Siso

 

Háttérkép

 

Liam nemrég ezt nyilatkozta: "Nem bírom már nézni az X-Factor-t, mert amikor meghallom a zenét (az intros részt), akkor ideges leszek. Úgy érzem, mintha megint a színfalak mögött állnék."

Nagyon régen nem grafikáztam már, úgyhogy úgy döntöttem csinálok egy PC hátteret. 1152x864-es. A letöltéshez kattints a képre!

 

          2011.11.01. 22:37 // Rinna

 

Album előzetesek...

Rendeljétek elő a 1D második kislemezét, a Gotta be you-t, ami november 13-án jelenik meg!

Aztán... akinek lehetősége van, vásárolja meg a TOTP magazin e havi számát, ugyanis megtudhatjátok belőle, hogy mi Niall kedvenc neve a barátnőjének, aki ugye még nincs.

One Direction egy tábortűznél... Mi lehetne ennél jobb? Talán ott lenni velük?

A fenti kép a kislemez/ album borító fotózásakor készült.

A 1D 5. lett Kingsley nemzetközi listáján, amelyre Twitter-en lehetett szavazni.

Aztán feltöltöttem néhány dalt hozzánk, többek között a What makes you beautiful-t, a Na na na-t és az Up all night album előzetesét két verzióban. A két változatban a különbség csak a dalok sorrendjében van.

Azt ugye eddig is tudtuk, hogy Frankie rengeteget köszönhet Louis-nak és Harry-nek, valószínűleg már rég otthon ülne a segítségük nélkül... Nemrég ezt a nyilatkozatot találtam: ' Ezen a héten Frankie-nek kellett volna kiesnie, de Harry és Louis elhatározták, hogy segíteni fogják!' Igaz, hogy vannak Frankie-nél ezerszer jobb énekesek is,de ha Lou-nak a továbbjutása ekkora örömet okoz, akkor Mr. Cocozza nyerd meg az X Factor-t!

Niall ma a Milkshake City-ben:

Harry pedig meglátogatta Ed-et:

Zayn Halloween-kor:

Aztán itt vannak a fordítások:

Harry anyukája a médián keresztül üzent Caroline-nak: 'El a kezekkel a fiamtól!' Úgy tűnik, Anne nem nézi jó szemmel Harry új 'kapcsolatát'.

Ezzel ellentétben, Johannah egyenesen odavan fia új barátnőjéért:

Ez a Louis & Eleanor dolog nem kamu!

Louis-ra és Eleanor-ra már azt is mondták, hogy úgy viselkednek, mint a házasok. Nos, a dolgok köztük egyre komolyabbá kezdenek válni és most Eleanor-nak egy nagyon nehéz próbát kellett kiállnia. Az anya próbát! Vagyis le kell nyűgöznöd a pasid anyukáját, és Eleanor megtette.

Louis hazavitte a hétvégén Eleanor-t, hogy eltöltsön egy kis időt az anyukájával.

Egy forrás elárulta: 'Nagyon jól kijöttek egymással! Elég komolynak tűnik - hosszú idő óta ő az első, akit Louis hazavitt bemutatni az anyukájának. Szerintem Louis a közeljövőben nem lesz ismét szingli.'

Egy ideig azt mondogattuk magunknak,.... ez csak egy pletyka, ez csak egy pletyka, de aztán elfogadtuk, hogy Louis és Eleanor együtt van. Mindenesetre nagyon édesek!

         2011. 11. 01. 21:17//Siso

 

Hallgass bele az album dalaiba!

 

 

          011.11.01. 18:47 // Rinna

 

Kínos szituáció az Xtra Factor-ban.

 Tegnap előtt már olvashattátok, hogy egy olyan pletyka terjeng, miszerint az Xtra Factor műsorvezetője és Harry között elcsattant egy csók.
A fiúk már beszéltek is erről. Illetve ezeket a válaszokat kaptuk tőlük: "nem", "igen", "nem volt ilyen"...

Louis Walsh az Xtra Factor adásában megkérdezte Caroline Flack-et: "Mi ez a pletyka rólad, és a One Direction-ről?"

A stúdióban mindenki elkezdett nevetni, majd Caroline idegesen válaszolt: "Fogalmam sincs, mit folyik Louis ...de lépjünk tovább...".

Az egyik X Factor zsűri, Tulisa a lány védelmére kelt: "Ez nem igaz, hagyd békén ..."
Majd Caroline hozzátette: "Lépjünk tovább ..."

 

          2011.11.01. 16:17 // Rinna

 

 

001. One Direction   [ megnézem ]
Mindent az öt srácról, egészen az X-Factortól
002. Lyrics   [ megnézem ]
Eddig megjelent számok dalszövege. Magyarul is!
003. Downloads   [ megnézem ]
Albumok, videoklipek  letöltése, mobilra is.
004. Gallery   [ 2011 ]  [ 2012 ]
Fotósorozatok, paparazzi képek, magazin képek stb.
006. Icons   [ megnézem ]
Rengeteg 100x100as ikon, és folyamatosan bővül.:)
007. News   [ megnézem ]
Legfrissebb hírek/cikkek/pletykák
007. Regisztráció   [ megnézem ]
Belépés / Kilépés

 

Copyright © OneDirection.Gp

 

 

 

 

  
     

Szünet: brunomars.gp, naruto.gp, johnny-d.gp, betweenthelines
Meghívásos. Ne jelentkezz. Jön: -

 

 

 

 

Sajnos elvesztek a cserék, írjatok, ha volt cserénk. Visszateszünk!
http:// The Saturdays
http:// Still the One (1D Fanfiction)
http://
http://
http://

 

 

 


Archívum
 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!