• { ONE DIRECTION } HUNGARIAN FANSITE || onedirection.gp _________ version.#15•

Szerda !!!!

Először is szeretném közölni,hogy egészen eddig rossz információkat közöltem,a fiúk szerdán lesznek a Radio 1-en és az új klipes dalt,valamint állítólag néhány számot is az albumról fognak játszani.

A kislemez borítóját is meghoztam nektek:

Zayn levetette a pólóját jótékonyságért!!

         2011.10.16. 21:59//Siso

 

Simon Harry-től kért szerelmi tanácsot!

A fiúk tegnap két fotózáson is voltak,erről itt van néhány kép:

Aztán még egyszer emlékeztetni szeretnélek titeket,hogy hétfőn,október 17-én reggel a Radio 1 játsza a 'Got to be you'-t!!

A Claires nevű üzlet a következő 1D cuccokat fogja árusítani:

A srácoknak ma a Capital FM-en volt egy interjújuk. Valamint Twitter-en Liam-től egy iszonyatosan fontos dolgot tudhattunk meg,vagyis hogy Harry leborotválta a lábát!

És a legfontosabb dolgot szándékosan hagytam a legvégére: Meghoztam a november 21-én megjelenő album borítóját,aminek a címe 'Up all night' lesz!!!

      2011.10.15. 20:17//Siso

 

Reggeli friss; Harry

Tudom, hogy mostanában nem gyakran frisselek, de nehéz a suli és rengeteget kell tanulnom.:/

Harry

A barátnőmet helyeztem előtérbe

Nagyon szerettem suliba járni, de amikor készültem a GCSE vizsgákra eléggé lemaradtam a tanulással. Elkezdtem randizni egy lánnyal, akivel nem laktunk túl közel egymáshoz, szóval a legtöbb hétvégémet vele töltöttem. 1-2 hónapig nem foglalkoztam a sulival, ez ez nagy hátrányt jelentett, amikor eljött a vizsgaidőszak.

A szüleim jó jegyeket vártak tőlem, de nem éreztem azt, hogy úgy tudnék teljesíteni, ahogyan ők azt elvárják. Azt mondták, hogy hozzam ki magamból a legjobbat, emiatt sokat szorongtam. Főleg, mert a nővéreim nagyon okosak.
Éveken át aggódtam, hogy majd nem leszek képes megbirkózni a vizsgákkal.

Stressz

A végén jól boldogultam, de tényleg bele kellett húznom a tanulásba. A vizsgaidőszak sokkal stresszesebb, mint amilyennek lennie kellene. Annak ellenére, hogy most egy együttesben vagyok és jól megy, úgy gondolom, a végzettség iszonyatosan fontos. Tudom, hogy meg lehet ismételni egy vizsgát, de igazából egy esélyt kapsz arra, hogy jól teljesíts.

Otthagytam a sulit a GCSE vizsgák után, de még mindig meg akarom kapni az ötösöket (legalább).

          2011.10.14. 06:04 // Rinna

 

Stúdiók harcolnak a 1D-ért!!

Ma a fiúk a Nokia telefonokat reklámozták London-ban,amik limitált kiadásban kaphatóak az Egyesült Királyságban. Annak ellenére,hogy tudják mennyi rajongójuk van,az eseményre csak 150 karszalag volt kapható:

Aztán még egy hír a reklámozásról,a fiúk az új WH Smith reklámban is szerepelni fognak,valószínűleg így akarják a fanokat rávenni arra,hogy náluk vásároljanak...

A 1D menedzsmentjének nagyon fontos tárgyalása volt ma Los Angeles-ben! Mivel több amerikai kiadó is harcol az új fiúbandáért,a 1D-ért,ma délben összeültek és valószínűleg meg is állapodtak valamiben. Hogy miben? Idővel biztosan mi is megtudjuk. De megnyugtatlak titeket,nem fognak Amerikába költözni!

         2011.10.12. 21:47//Siso

 

Szabadnapok....

A 1D játék ma kezdetét vette,aminek az a lényege,hogy 'ellopták' a fiúk laptop-át és ha teljesítjük a feladatokat,a 1D visszakapja. Itt a mai játék!

Aztán találtam egy elég jó minőségű felvételt a Teen Awards-ről,amiben mindkét dalt megnézhetitek.

Aztán a következő napokban a fiúk szabadságon lesznek,és egy kis időt a családjukkal és barátnőikkel tölthetnek.

         2011.10.11. 21:45//Siso

 

Új dal és csajok....

Kezdeném pár képpel,az elsőn Harry és egy baba látható,a másodikon pedig szintén Curly,és a kép tegnap a Teen Awards-on készült:

Aztán a fiúk egy különleges hírt jelentenek be ebben a videóban...
Aztán a 1D az új dalról,a Got to be you-ról,valamint Eleanor-ról és Stephanie-ról mesél....

A tegnapi díjátadóról még mindig nem találtam jó minőségű felvétel,... Bocsi!

         2011.10.10. 22:06//Siso

 

Teen Choice Awards :)

A mai friss nem lesz olyan tartalmas,mint általában szokott lenni,ugyanis sietnem kell aludni,de gondoltam még néhány mai képet és videót kiteszek ide nektek!

Tehát egy jobb minőségű felvétel a fiúk fellépéséről,majd pedig még egy videó,ami szintén a Teen Awards-on készült.

Aztán pedig jó pár kép,szintén ma délutánról:

         2011. 10.09. 22:31//Siso

 

Újra itt vagyok!!

Próbáltam feltölteni nektek további Hollandiában és Németországban készült képeket,de a galéria még frissítés alatt áll. Ezért addig is itt egy videó egyenesen Hollandiából.A fiúk most már otthon vannak, és holnap fellépnek a Teen Choice Awards-on. Biztos vagyok benne,hogy az eddigi legjobb TCA-ot fogjuk holnap látni!!

Aztán a fiúk ellátogattak egy iskolába,hogy bejelentség egy lánynak,hogy ő nyerte a Pride of Britain-t. Szerintem ez igazán kedves volt tőlük!!

Aztán több pletykát is hallottam már arról,hogy mikor jelenik meg a legújabb kislemez,a Got to be you. A három lehetőség: november 13.&17.&21. A legutolsót azért tartom hülyeségnek,mert a nagylemez is akkor jelenik meg.

A dalt viszont már korábban is hallhatjuk,ugyanis október 17-én játszák a Radio 1-on és november 13-án előadják az XF-ban.

Aztán végül itt van három kép a fiúkról (2 kép a Chris Moyles show-ban készült,a másik pedig egy paparazzi kép Lou-ról és Eleanor-ról):

Végül itt a teljes tegnapi Chris Moyles show a One Direction-nel...

         2011.10.08. 09:17//Siso

 

Németország!!!

Szeretnéd a One Direction-t haza vinni?
Most lehetőséged van rá! Sajnos, Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Liam Tomlinson nem lesz képes beszélni, vagy mozogni, és csak pici, műanyag formában lesz esélyed hazavinni.(Rinna)

Bizonyára már tudjátok,de ha mégsem, a 1D-s Nokia mától kapható! Bár,szerintem mire én ide kiírtam,a fanok már az összeset felvásárolták...

A fiúk ma Németországban jártak,de erről sajnos még nem találtam túl sok képet... Talán azért,mert Németországban nincs annyi rajongó?! Mindenesetre a galériában már megtaláljátok azt a néhány fotót.

Aztán még mielőtt feltenném a mai cikkfordítást,nézzetek meg egy videót,amiben Harry Twitter-en feltett kérdésekre válaszol!

Niall:'Gyűlöltem házit írni!'


Teljesen utáltam az első napomat a suliban.Anya elvitt oda és én sírni kezdtem,mert nem akartam ott lenni.Öt éves voltam és egy barátom sem jött abba a suliba,szóltam féltem egyedül lenni.Nemsokára beilleszkedtem és megszerettem. De amit mindig utáltam,az a lecke írás és a tanulás volt.
Ha az iskola munkáról volt szó,abban nagyon jó voltam.Mindent időben leadtam.Bár az utolsó évemben nem foglalkoztam annyira a tanulással,mert az éneklésre és az X Factor-ra koncentráltam.Az álmomat követtem,de csak most értettem meg,hogy milyen fontos a dolgokat egyensúlyban tartani-főleg,ha a tanulásról van szó.
Találd meg az egyensúlyt!
Azt tanácsolnám,hogy találd meg az egyensúlyt a házik és az egyéb tevékenységeid között.Az,hogy jól érezd magad,épp olyan fontos,mint a jó osztályzat!Csinálj egy napirendet,legyél rendezett és ne hagyd,hogy a jegyeid elromoljanak.Ha minden le van eléd írva,nem felejtesz el semmit.

         2011.10.04. 21:16//Siso

 

1D Olaszországban !!

A fiúk a 'Bring1ToMe' nevű 'szervezetnek köszönhetően több európai országba is ellátogatnak. Ma Olaszország volt a soron. Biztos vagyok benne,hogy a fiúk nagyon jól érezték magukat,a képek legalábbis erről árulkodnak,amiket a galériánkban meg is nézhettek! Továbbá két videót is hoztam Olaszországból(1 2),valamint még egyet Svédországból,amiben az egyik rajongó egy óvszert ad Harry-nek.

Az 1D jelenleg épp a repülőn ül. Úton vannak München-be,ahol a rajongók már biztos nagyon várják őket! Késő éjjel fognak megérkezni.

Aztán egy jó hír azoknak az angol rajongóknak,akik nem tudtak jegyet venni a turnéra,a fiúk még egy állomással bővítették a turnét: December 18-án a Watford-i Colosseum-ban lépnek majd színpadra. A jegyek szombaton 11 órától lesznek kaphatóak!

És nemrég láttam Twitter-en,hogy Stephanie megerősítette,már nem szingli. Ez pedig azt jelenti,hogy már Zayn-nek is barátnője van...

Aztán itt van egy JB rajz egyenesen Zayn-től:

Végül pedig a várva-várt cikk:

Sok figyelmet kaptok a lányoktól - nektek milyen típusú lányok jönnek be?
Louis: Harry szereti az idősebb nőket.

Mennyi idős volt a legöregebb nő,akivel voltál?
Harry: Egy úriember sosem mondaná el!

Mi vonz benneteket egy lányban?
Louis: Mellek!
Zayn: Az érzékeny részek.
Louis: Szeretem az akcentust.

Bizonyára állandóan a szex jár az eszetekben...
Zayn : Péntek a legperverzebb napunk. Péntek és kedd.A kedd azért,mert egy nappal szerda előtt van. Ugyanmár 18 és 19 évesek vagyunk... Mit vártál?
Louis: Úgy érti,egyfolytában.

Az a sok felgyülemlett feszültség - hogy vezetitek le?
Louis: Harry szereti lehúzni a nadrágját.
Harry: Louis!
Louis: Igen,mindig ezt csinálod,Harry! Állandóan kint van a segged!
Niall: Igen,azt hiszi nagyon vicces,amikor bejön a szobámba és az arcomba fújat a tűzoltókészülékkel.
Louis: Egyszer aludtam és Harry fejbe vágott a péniszével.Az egész arcomat betakarta - ki ne irigykedne erre?

Mi a legfurább dolog,amit egy rajongó küldött nektek?
Louis: Kaptam egy tisztasági betétet,amire Twitter nevek voltak írva - nem,nem volt használva.Hmmm.Megtartottam és visszakövettem őket.

Meglesitek egymás testrészeit,amikor meztelenek vagytok?
Liam: Miii?!

Tudjátok,csupán az összehasonlítás miatt...
Niall: Láttuk már egymást meztelenül már az első két napon.Ha egy fürdőszobát kell megosztonotok,nem tudsz megmenekülni a dolog elől.Legalább átestünk rajta,de Harry volt az első.

Mi ez a dolog a fiúkkal és a fürdőszobákkal?
Zayn: Ez talán a sulis időkre nyúlik vissza.Mindig eltűnsz a WC-ben,hogy felírd a neved a falra vagy vizes WC papírt dobáltok egymásra.

Egy csapatot alkottok a Nokia-val. Csináltatok már csúnya képeket a telefonotokkal?
Niall: A többiek már igen. Amikor WC-n voltam,mind bejöttek és lefotóztak.Harry készített rólam egy ilyen képet (felmutatja a hüvelykujját) és rárakta egy bögrére.Ez egy olyan bögre,hogy meleg vizet kell beleöntened ahhoz,hogy lásd a képet.
Zayn: Én sosem küldenék senkinek képet,nem tudhatod,hol végzi.

Voltak már pikáns üzenetváltásaitok lányokkal?
Harry: Szóval,én sosem csináltam ezt.Ez nem szép.Nem tudom mi a lényege,nem értem.

Mi van a képekkel?
Louis: Képek? Milyen képek? Ja,képekre gondolsz,amin mellek vannak? Csak most tanultuk meg,hogy a mellek micsodák!

Szóval nincs külön telefonotok,amin dolgoztok és a csajoknak?
Liam: Elvesztem - miről beszélünk?
Louis: Két telefon.Egy a lányok számainak...
Niall: Van egy angol és egy ír telefonom.Egy a családtagok és ír barátok számainak és egy a többi angol számnak...
Harry: Mivel sokat vagyok távol otthonról,kapcsolattartásra használom,tudjátok,anyával és apával...

Édes,hogy anya és apa még mindig a kedvenceitek közt van. Ki a leghíresebb azok közül,akiknek meg van a száma?
Niall: Meg van James Corden száma.
Liam: Hmm.. Olly Murs.
Harry: A McFly-os fiúk...

Versenyeztek,hogy kinek van meg a legtöbb csaj vagy sztár telefonszáma?
Louis: Nem,ugyanazok a barátaink...

Lányokon is osztozkodtok?
Louis: Nincs rá időnk. Nagyon keményen dolgozunk. Nincs két egyforma nap,forgatunk,stúdiózunk vagy fellépünk...

De ha ugyanaz a lány tetszene,mi történne?
Louis: Ez egyszerű,kő-papír-ollóznánk,hogy meglássuk,ki kapja a lányt.Nem,valójában egy aranyos csapat vagyunk,feldobnánk egy pénzérmét.

         2011.10.03. 21:12//Siso

 

 

 

001. One Direction   [ megnézem ]
Mindent az öt srácról, egészen az X-Factortól
002. Lyrics   [ megnézem ]
Eddig megjelent számok dalszövege. Magyarul is!
003. Downloads   [ megnézem ]
Albumok, videoklipek  letöltése, mobilra is.
004. Gallery   [ 2011 ]  [ 2012 ]
Fotósorozatok, paparazzi képek, magazin képek stb.
006. Icons   [ megnézem ]
Rengeteg 100x100as ikon, és folyamatosan bővül.:)
007. News   [ megnézem ]
Legfrissebb hírek/cikkek/pletykák
007. Regisztráció   [ megnézem ]
Belépés / Kilépés

 

Copyright © OneDirection.Gp

 

 

 

 

  
     

Szünet: brunomars.gp, naruto.gp, johnny-d.gp, betweenthelines
Meghívásos. Ne jelentkezz. Jön: -

 

 

 

 

Sajnos elvesztek a cserék, írjatok, ha volt cserénk. Visszateszünk!
http:// The Saturdays
http:// Still the One (1D Fanfiction)
http://
http://
http://

 

 

 


Archívum
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt