• { ONE DIRECTION } HUNGARIAN FANSITE || onedirection.gp _________ version.#15•

Matt Cardle: " A One Direction túl zajos nekem"

  Matt Cardle nem hajlandó megosztani az öltözőjét a One Direction tagjaival az X Factor turnén. A 27 éves énekes Matt Cardle - aki tavaly megnyerte az X Factor tehetségkutató versenyét - beismerte, hogy nem tud megbirkózni a hiperaktív viselkedésű, tini fiúbandával, és azt követelte, hogy különítsék el a csapattól.
 Matt: "Azt mondták nekem, hogy az összes korábbi győztesnek volt saját öltözője. De én, mivel nem vagyok ugyanolyan, mint az eddigi nyertesek megmondtam, hogy nekem nem kell saját öltöző."
"De a fellépések közben a One Direction fiúk körbe futkosnak, sikítoznak, elborult az agyuk és ekkor azt mondtam: 'Adjatok nekem egy saját öltözőt'."
"Nem azért, mert én olyan kényelmes és finnyás lennék. Hanem, mert én vagyok az utolsó és nekem kell a legtöbbet várnom. Amikor lejönnek a színpadról teljesen őrültek(gondolom az adrenalin), és én épp akkor próbálok beénekelni."

Remélem nem hittétek el, hogy Harry leborotválta a haját :P Ezt a képet a sugarscape.com szerkesztette át, hogy megtréfáljanak minket április 1-én.

          2011.04.02. 15:02 // Rinna

 

Harry haja & videók Skóciából!

 Harry leborotváltatta a haját?

Hogy tehetted tönkre az életünket?

Harry-be első látásra szerelmesek lettünk.30%-ban a szexisége miatt,de 70%-ban a haja miatt.
Haja a valaha létező legcsodálatosabb hajkoronák között szerepel...Einstein,Lea hercegnő,Bieber,Rachel a Jó barátokból...Azok a lágy,göndör fürtök,amelyek játékosan estek az arcába,annyira sűrű ,édes és furcsán élénk,minden nap meg szeretnénk érinteni.Elképzeljük,hogy olyan illata van,mint a gyümölcsnek,a reggeli harmatnak vagy a boldogságnak.
Valahogyan Harry-t sikerült lekapni,amikor kint volt az utcán,a kapucnija a fején volt és alatta úgy tűnt,hogy a csodálatos fürtjeit leborotválták.
Mi értelme volt ennek?

Nem tudjuk elképzelni,hogy szándékosan tette volna,amíg az ország körül turnéznak.Lehet,hogy valamelyik 1D-s fiú szerint vicces volt leborotválni  a haját,amíg alszik?
Vagy talán amiatt van,hogy Susan Boyle-lal hasonlítgatták?
Nézzük csak,hogy milyen volt  a haja ezelőtt és milyennek kéne megint lennie:

Ne haragudj ránk Harry,még mindig szeretünk téged,de emiatt most egy kicsit kevésbé kedvelünk.
Szeretitek az új külsejét? Vagy az eltűnt fürtök miatt sírtok,mint mi?Mit gondoltok,mért tette?
Kattintsatok ide további képekért Harry új hajáról!

:-D

A One Direction skóciai koncert videói...

Bizonyára már rájöttél,hogy a 1D-ről lesz szó...
Az csak egy szégyentelen ürügy,hogy azért nézed őket az X Factor turnén az első sorban ágaskodva miközben ők a színpadon ugrálnak,mert annyira igaziak/'élőek'.
A fiúk nemrégiben Skóciában léptek fel(a parton pedig alsónadrágban szaladgáltak),szóval itt van néhány jó minőségű rajongói videó:
A Forever Younggal kezdve.
Aztán egy kis Rihanna...tehát az Only Girl.
Majd a Grenade...
A végére pedig egy kis Kelly Clarkson...My life would suck without you!
 

         2011.04.01. 22:40//Siso

 

Harry és a hasonmása!

 Harry a mini hasonmásával találkozott!

Ez a cukiság definíciója!

A One Direction jelenleg Angliában turnézik az X Factor turné keretein belül,így eljutottak Skóciába is.
Aberdeen-ben,a Loch Ness-i szörny otthonában,ahol a férfiak is szoknyát viselnek,a hurkák és rengeteg más kockás dolog között Harry talált valami nem éppen szokványos dologot...egy mini Harry-t!

Milyen imádnivaló!
A mini Harry-t is Harry-nek hívják,csakhogy még jobb legyen!A hatéves Harry Moir rengeteg figyelmet kap az iskolában a Harry kinézete miatt.
Harry egy kis időt el is töltött vele.

A fiúk az itt töltött idő alatt rengeteg mókáztak.Zayn azt tweetelte,hogy Aberdeen csodálatos volt,és golfoztak,félmeztelenül futkároztak a hideg parton.
'Fagyos volt,de a hidegben a boxereinkben szaladgáltunk.'-írta Liam.
Képek,esetleg? :D
Itt egy videó Harry-ről és mini hasonmásáról!!!
Ez a videó elolvasztja a szívünket!!

         2011.03.31. 21:55//Siso

 

Meghallgatások,galéria :)

 A Sugar magazin ma megörvendeztetett bennünket egy újabb galériával.A képeket nálunk is megnézhetitek itt.

A fiúk ismét címlapra kerültek egy nagyon menő brit magazinban,a  Top of the pops-ban:

Emlékeztek még a One Direction X Factor-os meghallgatásaira?

Tekintsünk vissza azokra az időkre,amikor még külön utakon jártak...

A meghallgatásokkal kapcsolatban nem nagyon tudunk segíteni ,mert mi sem emlékezünk rá teljesen. Valójában egy évvel ezelőtt ezen a héten Harry Styles volt a meghallgatáson.Ki gondolta volna,hogy egy év múlva ő a One Direction tagja lesz,élő adásban azt mondja,hogy 'pussy',azaz 'punci' és naponta az ő képeiért rajongunk majd?
Annak a tiszteletére,amit a fiúk egy évvel ezelőtt alakítottak a meghallgatásokon,most visszaemlékezünk ezekre az időkre.
Ez nem csak egy konok ürügy.
Oké.

Kezdjük az egyik legjobb meghallgatással...Liam Payne a 'Cry me a river'-t énekelte.Ő már egyszer indult az X Factoron,14 évesen és a zsűri házáig jutott.Úgyhogy rendelkezett tapasztalattal és tudta,hogy mire számíthat.És ez a produkciójában megmutatkozott.
Nagyon imádnivaló ebben  a videóban ... és a hangja gyönyörű.
Megtaláltuk Liam 2008-as meghallgatását,úgyhogy itt a bizonyíték,hogy neki már akkor is ilyen volt a haja,amikor még sosem hallottunk Bieber-ről.

Louis meghallgatása:
Lenyűgöző Louis,bárcsak itt is sárgarépának lettél volna öltözve!

Zayn meghallgatása:
Szép fiú...vagy nem voltál az,Zayn?Láttátok Nicole-t,ahogy végigmérte őt?

Ez már sokkal feszültebb helyzet volt,Niall jövője ugyanis egy cérnaszálon múlott...Köszönjük Katy Perry,jó döntés volt.

Harry meghallgatása:
Harry a te szépséged mindent felülmúl,ez már teljesen le van szögezve...

         2011.03.30. 22:32//Siso

 

 Liam&Danielle,X Factor tour

 A galériába töltöttem fel képeket a newcastle-i koncertről.

A Sugar ma írt egy cikket Liam-ről és Danielle-ről,én pedig lefordítottam nektek:

Mi van Liam-mel és Danielle-lel?

Megint terjednek a One Direction randi pletykák!

A One Direction sosem szűkölködik pletykákban,amelyek arról szólnak,hogy barátnőjük van.
Miután Zayn-ről azt terjesztették,hogy Rebecca-val kavar,azt kezdték el találgatni,hogy Liam milyen kapcsolatban lehet Liam és a háttértáncos,Danielle a gyanús tweetjeik alapján.

Miután Liam Twitteren ezt csiripelte: 'Missing you x',később pedig jó éjszakát kívánt Danielle-nek,elárasztották kérdésekkel erről,de ő gyorsan a lány védelmére kelt.
'Folyton feltételezgettek'-mondta.
'Ne gyűlölködjetek vele.Kimondhatom hangosan,ha hiányzik valaki és kívánhatok neki jó éjszakát.'

De a kérdések csak jöttek,így tökéletes helyesírással ezt írta:'I'm sure everyone has a friend hu is special to thm hu they miss and care about.',azaz Biztos vagyok benne,hogy mindenkinek van egy különleges barátja,aki hiányzik és érdeklődünk érte.
Eléggé becsületes,de kettejükről már decemberben is rengeteg pletyka keringett,látták őket csókolózni.
Danielle nem szólt hozzá a dolgokhoz,de ezt retweetelte: RT ha nem szaroznál,ha Danielle és Liam járnának.
 

         2011.03.29. 21:36//Siso

 

Képek,újabb cikk Cowell-ék vitájáról...

 Végre találtam néhány képet,ami a fiúkról készült Newcastle-ben.

A múlt héten fordítottam egy rövidebb cikket arról,hogy Nicole Scherzinger-nek mennyire kéne a pénz a fiúk után,mivel ő azt állítja,a One Direction az ő ötlete volt.Mára a Sugar-hoz is eljutott a hír,így ők is írtak róla:

Nicole azt állítja,hogy ő rakta össze a One Direction-t

Az ex-PCD dühös Simon Cowell-re...
Nagyon sok találmányra szükségünk van : a kerékre,az elektromosságra,az internetre,a szendvicssütőre,és azok a csodálatos dolgok,amikkel az ételedet pillanatok alatt apró darabokra vághatod,csakhogy párat megemlítsünk.
De Nicole azért haragszik Simonra,mert a férfi egyáltalán nem fizetett neki azért,hogy a One Direction-t összerakta.
Ez Romy és Michelle középiskolás találkozására emlékeztet minket,mivel mindketten azt állították,hogy ők találtak ki valamit.

'Simon-nak meg kellene köszönnie nekem,hogy összeraktam a One Direction-t.'-mondta Nicole a Sunnak.
'De semmilyen pénzt nem kaptam.'
'De nem is fogok  semmit kapni,abból sem amit majd a konyhára hoznak neki.'

Ooh.
Hogy becsületesek legyünk,nekünk nincs kulcsunk az X Factor kulisszái mögé,hogy tudhatnánk ,mi történt,amikor Nicole zsűrizett,szóval lehet,hogy igaza van és ő rakta össze a One Direction-t,mindenesetre Cowell azt állítja,hogy az ő ötlete volt.Lehetséges.
De ez olyan lenne,mint amikor Lizzie,az egyik barátnőnk azt mondja,hogy menjünk  vásárolni és mi azt válaszoljuk,hogy nincs pénzünk,aztán minden egyes nap a vásárlásra gondolunk,később pedig azt javasoljuk,hogy vásároljunk,mintha az a mi ötletünk lett volna.
 

Azt gondoljuk,hogy később talán majd összeverekednek.Nicole elég pimasz,úgyhogy  jók az esélyei.
 

Ti mit gondoltok?

         2011.03.28.  17:24//Siso

 

 

Liam & Danielle, turné videó!

A múlt héten Zayn-ről,ma pedig Liam-ről röppentek fel pletykák.A tegnapi koncertjük után ugyanis így tweetelt: 'Missing you x'. Erre Danielle válaszolt is:p.s 'Im missing you more...x',vagyis :Te jobban hiányzol.A 'beszélgetés' itt még mindig nem ért véget,ugyanis ezek után még Liam 'Jó éjszakát!' állítólagos barátnőjének.Ez egyes rajongóknál kicsapta a biztosítékot és gyűlölködni kezdtek Danielle-el.De Liam megvédte a lányt: 'Please dnt start hating on her I'm aloud to miss people and say gdnight x' és 'I'm sure everyone has a friend hu is special to thm hu they miss and care about',vagyis: Ne kezdjétek el utálni őt!Kimondhatom hangosan,ha valaki hiányzik,és kívánhatok neki jó éjszakát!,Biztos vagyok benne,hogy mindenkinek van egy különleges barátja,aki hiányzik neki és jobban érdekli,mint a többi.  Majd Liam így köszönt el a világtól: Night:(.
Liam-ről és Danielle-ről nem most reppentek fel először hasonló pletykák.Mivel friss cikket még sajnos nem találtam,hoztam néhány ehhez  a témához kapcsoló régebbi cikket.Csekkoljátok!

Liam egy táncosnőt csókolgatott!

Féltékenyek vagytok?
Kötelességünknek érezzük elmondani nektek,hogy szerintünk Liam már nem szingli.Uuh.

A Mirror szerint Liam a vasárnapi döntő ideje alatt végig Danielle-el volt.Láthatólag élvezte a csókolózást a 22 éves táncosnővel.És mégcsak nem is mondták nekik,hogy rejtőzzenek el!
Egy forrás,aki végignézte,ahogy csókolóztak,mondta: 'Állandóan elsettenkedtek csókolózni,amikor azt hitték,hogy senki nem látja őket.De később már meg sem próbáltak elbújni,szabadon csókolóztak.'
A többi fiú a csapatból nyilván nagyon örült ennek,ezért mindenkinek elmondták a dolgot,de csakis jól megválogatott szavakkal:
Harry: 'Mindannyian örülünk ennek a dolognak Liammel,nem akarunk mi is olyanok lenni,mint azok a lányok,akik Geneva-t is zaklatták,amikor még Zayn-nel járt.De tényleg örülnénk,ha a fiúk körülnéznének a stúdión kívül is.'

Most állítólag Harry egy modell típusú lánnyal van,Zayn a Zaneva egyik fele és Liam a táncosával jár.Kihagytuk Louis-t(akinek mellesleg barátnője van-szerk.) és Niall-t és mindkettejüket üdvözöljük.

És egy másik cikk:

X Factor románc:Liam egy táncosnőt csókolgatott a döntő közben!

Liam közel került Danielle Peazer-hez a színfalak mögött.
Liam érdekes módon vigasztalódott azután,hogy az X Factor-ban a 3. helyen végeztek-az egyik táncosnőt csókolgatta.
A 17 évest elkapták miközben a kulisszák mögött közel került  a 22 éves Danielle Peazer-hez.
'Elrejtőztek,amikor azt hitték,hogy senki sem keresi őket.'-nyilatkozták a Mirror-nek.
'Később már el sem bújtak,szabadon csókolóztak.'

A fiúk megfogadták,hogy egy csapat maradnak.

Hát nem tudom,hogy ti hogy vagytok ezzel...Én sok boldogságot kívánok nekik!

Most pedig egy tegnapi Sugar-os cikket hoztam nektek:

Egy szexi One Direction videó...

 A One Direction szépsége beragyogja az életünket mindig,amikor rájuk nézünk,vagy látjuk őket sétálni és beszélni és nevetni és énekelni és lélegezni,egyre csak szexibbek és szexibbek.

Nem tudnád bizonyítani,hogy tévedünk.
Úgyhogy nagyon boldogok vagyunk,hogy megmutatathatjuk nektek ezt a videót a turnéról,amit a banda készített.
Louis szemüvege nagyon izgató.Azt gondoljuk,hogy négy szemmel még vonzóbb.
Szóval csekkoljátok ezt a videót!
Ooh fiúk ott akarunk lenni veletek a színpadon,amíg Wagner énekel!Ez annyira szexi lenne!!

    2011.03.27. 16:57//Siso

 

Kylie véleménye Louis-ról,turné videók

 Végre sikerült egy nagyon friss cikket hoznom.

Az egyik internetes oldalnak Kylie Minogue a véleményét mondta el egyes kollégáival kapcsolatban és hát először csak Louis,de később a 1D is szóba került.Csekkoljátok:
Louis Tomlinson nagyon ravasz.A One Direction énekese 150 fontot csalt ki azért,hogy répának  öltözött Nottingham-ben.Ő egy tiszteletre méltó csirkefogó,bár így a 'Help for heroes' nevű mozgalomnak több,mint 1000 font gyűlt össze.
Majd a JLS-szel kapcsolatban így nyilatkozott:
A JLS segít az új riválisának,a One Direction-nek a listák élén landolni,ugyanis írtak nekik egy dalt.

Most pedig jönnek a turné videók,lehetséges hogy már párat láttatok,de remélem azért tudtam újat mutatni.
Belfast(február 26.,27.)
Only Girl,Forever Young,Kids in America,Chasing Cars,My life would suck without you

Sheffield(március 1.,2.)
Only Girl,Forever Young,Kids in America,Chasing cars,My life would suck without you

London(március 5.,6.,19.,20.)
Only Girl,Forever Young,Kids in America,My life would suck without you,Grenade

Liverpool(március 8.,9.)
Only Girl,Forever Young,Kids in America,My life would suck without you,Grenade

Manchester(március 12.,13.)
Only Girl,Forever Young,Kids in America,My life would suck without you,Grenade

Brighton(március 15.,16.,17.)
Only Girl,Forever Young,Kids in America,My life would suck without you,Grenade

Nottingham(március 22.,23.)
Only Girl,Forever Young,Kids in America,My life would suck without you,Grenade

Newcastle(nem túl jó minőségűek,mivel nincs túl sok belőlük fent,ugyanis tegnap készültek):
Only Girl,Forever Young,Kids in America,My life would suck without you,Grenade

Tudom,hogy voltak olyan városok,ahol az X Factor-osok többször is megfordultak,így minden városból csak egy videót hoztam.Keresgélés közben pedig találtam egy tök jó videót,amiben Liam egy londoni hotel recepciójánál van,itt megnézhetitek.

A fanlistára még mindig jelentkezhettek itt.Gyerünk!!!

        2011.03.26. 20:54//Siso

 

 

 

001. One Direction   [ megnézem ]
Mindent az öt srácról, egészen az X-Factortól
002. Lyrics   [ megnézem ]
Eddig megjelent számok dalszövege. Magyarul is!
003. Downloads   [ megnézem ]
Albumok, videoklipek  letöltése, mobilra is.
004. Gallery   [ 2011 ]  [ 2012 ]
Fotósorozatok, paparazzi képek, magazin képek stb.
006. Icons   [ megnézem ]
Rengeteg 100x100as ikon, és folyamatosan bővül.:)
007. News   [ megnézem ]
Legfrissebb hírek/cikkek/pletykák
007. Regisztráció   [ megnézem ]
Belépés / Kilépés

 

Copyright © OneDirection.Gp

 

 

 

 

  
     

Szünet: brunomars.gp, naruto.gp, johnny-d.gp, betweenthelines
Meghívásos. Ne jelentkezz. Jön: -

 

 

 

 

Sajnos elvesztek a cserék, írjatok, ha volt cserénk. Visszateszünk!
http:// The Saturdays
http:// Still the One (1D Fanfiction)
http://
http://
http://

 

 

 


Archívum
 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról